lauantai 11. elokuuta 2012

synoanonyymi

Mulla on synttärilahjaongelma, ja on ollut aina. Ihmishirviön tunnustus: yhden käden sormilla voi laskea bout koko elämäni aikana antamani joulusynttärinimpparivappuwhatever-lahjat. Strategiani on yleensä lähteä liikkeelle päätöksestä TÄLLÄ KERTAA OSOITAN TUNTEENI JOLLAKIN KONKREETTISELLA TEOLLA, ähistä ja puhista viikkoja ja lopulta ostaa lähikaupasta purkki viiliä ennenkuin menen kylään.

Lahjottava tyyppi ei ees oo mitenkään vaikee, se on esteetikko ja romanttinen pikkutyttö. Paras ideani tähän mennessä on varata sen puolesta labra-aika, koska haluun tietää onko mun anemiaepäilyni tosi.

Ni-in, kyllä jep, todellakin joo

Kuulumis-info: Ostin Scrabblen ja nyt pelaan sitä kaikkialla. Olinkin toivonut löytäväni mieluisan harrastuksen. Se aiheuttaa euforiaa. Toisaalta myös Jope Ruonansuun imitoiminen aiheuttaa euforiaa. Kuvassa kyttyräni, mutta toisin kuin varastoimispatteja kasvattavat eläimet yleensä, en säilö sinne ravintoa vaan virtsaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JOTENKIN

Oma valokuva
kroonisesti jämähtänyt norsunvittu-autistihatuksi. en tuu kaikkien kanssa toimeen, vaan näyttelen tarvittaessa helposti lähestyttävää ja miellyttävää olentoa. ulkoilmatapahtumissa pitää mun mielestä saada tupakoida. blogilla ei ole keskeistä ideaa, kunhan oksennan tänne jotain silloin tällöin. työkseni hoivaan ja kylvetän organismeja, joiden spyyke ei ollut yhtä kestävää materiaalia kuin elämä. kuvat oon ite ottanu!! joskus käytän liikaa huutomerkkejä.

Lukijat