keskiviikko 14. joulukuuta 2011

puukieli

nyt soi curse ov dialect - jokes on me luen Portia Iversen - Outo poika

Kuten mulla on tapana, raahauduin Bloggerin puolelle jälleen kerran oltuani tupakalla. Ajattelin käsitellä kuvin kotiani, mutta aion sittenkin säästää lukijoita tahi satunnaisia blogiseikkailijavalloittajia, koska mä itse en jaksa tutkailla puolta sekuntia kauemmin vieraiden ihmisten kuvapostauksia asunnoistaan. Kerrankin mulla kuitenkin tarjota muutama otos katseltavaxi.

kuparimonnisia, jotka olen ominut.

osa piparijoulukalenterista (jonka ideana on, että kun kenelläkään meistä ei kuukauden lopussa enää ole rahaa ruokaan, voimme syödä 24 piparia) ja kaistale lumoavaa maisemaa ikkunasta.

Satuin penkomaan muistikortilta muutakin.

Hetki Turku-Helsinki-liftausretkeltä, sijainti otoshetkellä Lohja. Kuvasin myös jalan ohittamiamme lampahita, kuvien viihdearvo on olematon paskan kuvaajan takia. En vaivautunut sensuroimaan kuvan henkilöä, mutten usko hänen ainakaan kuolevan tähän, korkeintaan vähän vaurioittuvan.

Sininen vohveli joltain vohvelikesteiltä.

Nyt kun rekisteröidyin Tumblriin, Internet-persoonallisuuteni ja joka paikkaan ylettyvät pitkät datauslonkeroni taitavat lopulta olla kokonaisia Alastonsuomea myöten.
Onneksi sain juuri suklaata lahjaksi, sillä kokonaisvaltainen ja tuhoava finanssisuunnittelukyvyttömyyteni ennustaa sellaista, etten syö ennen kuin menen jouluaattona käymään äidin tykönä. Nyt lähden katselemaan kun synttärisankari juo bisseä.

4 kommenttia:

 1. Haudihou.
  Minnes oot muuttanut?
  Niin ja hyvvää joulua :)

  VastaaPoista
 2. moiskelis! muutin jumalanseläntaaxe Vuosaareen. kuin myäs!!

  VastaaPoista
 3. Päätänhän. Päätän, aionko julkaista kirjan. Eri asia, meneekö se julkaistavaksi. En julkaise kirjaa, jos en näin päätä. SO SIMPLE. :)

  VastaaPoista
 4. Äh, ihmeellistä nillitystä itsestäänselvyyksistä, Tiina. Mutta olet aivan oikeassa, tilanne on yksinkertainen; jos oikein selkiytän asian sinulle, sinä päätät siitä, tahdotoko yrittää saada tekeleesi julkaistua. Sen sijaan sinä ET 'kirjailijakandidaattina' voi itse tehdä päätöstä sen julkaisemisesta.

  VastaaPoista

JOTENKIN

Oma valokuva
kroonisesti jämähtänyt norsunvittu-autistihatuksi. en tuu kaikkien kanssa toimeen, vaan näyttelen tarvittaessa helposti lähestyttävää ja miellyttävää olentoa. ulkoilmatapahtumissa pitää mun mielestä saada tupakoida. blogilla ei ole keskeistä ideaa, kunhan oksennan tänne jotain silloin tällöin. työkseni hoivaan ja kylvetän organismeja, joiden spyyke ei ollut yhtä kestävää materiaalia kuin elämä. kuvat oon ite ottanu!! joskus käytän liikaa huutomerkkejä.

Lukijat