maanantai 16. joulukuuta 2013

tääl on Lieminen

Käydessäni läpi seuraamiani blogeja mua alkoi jotenkin vituttaa, etten oo vaivautunut itse harrastamaan tätä maaliskuun jälkeen. En ite tykkää kälättää puuta heinää ja mulla on useimmiten ollut ideana kunkin entryn kohdalla koota edes jokin teemankaltainen runko teksteilleni, ja kevällä aloitettuani uudessa työpaikassa se vei luonnollisesti paljon energiaa sekä aivokapasiteettia valveillaoloajastani, tunsin itseni ressaantuneeksi muutoinkin ja lopulta tämä bloggausasia taisi vain kuolla siihen, kun mulla ei vain ollut minkäänlaisia ideoita. Voi pojat, oon niin hyvä näissä neljän kilometrin lauseissa.

Teen siis nyt arasti pienen ja typerän yhteenvedon kuluneesta vuodesta ja toivon ettei pitkän pitkä tauko tulisi olemaan enää este kirjoittamiselle:

- Biletin ihan vidusdi kesällä (tämä oli tärkeää)
- Ihastuin
- Löysin koko elämäni piilossa uinuneen heteroseksuaalisuuteni
- Elintasoni laski mutta onneksi säilyin hengissä
- En vieläkään oppinut soittamaan mitään instrumenttia
- Rupesin fanitytöksi
- Opin, että jotta elämänlaatuni olisi hyvä, tarvitsen oikeasti astianpesukoneen
- Biletin kyllä ihan vitusti liikaa syksylläkin
- Oon tutustunut reippaammin ja innostuneemmin uusiin ihmisiin kuin ikinä milloinkaan ja saanut uusia ystäviä
- Aloin vihata naisia aikaisempaa enemmän
- Aloin hajota liian pieneen asuntooni ja paskaan työpaikkaani
- Tämän seurauksena päätin jättää kaiken ja vaihtaa kaupunkia  (joulukuun lopussa)
- Opin tekemään tulen myös haastavissa olosuhteissa
- Kävin kolmessa nyymimiitissä 
- Opin kasaamaan monia erilaisia telttoja
- Lakkasin olemasta kasvissyöjä (vähän kyllä inhottavaa)
- En ole lukenut edes viittä kokonaista kirjaa
- Olen oletettavasti vielä aikaisempaakin burgerimpi ja kyynisempi tyyppi, toisaalta olen myös rennompi ja iloisempi tyyppi? Omituista.

9 kommenttia:

 1. Niin että jos niitä postauksia - nämä kun sattuvat viehättämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittänyt aloittaa niin monta kertaa. Se on niin älyttömän vaikeaa, mikä on jatkuvasti äärimmäisen-harvoin-postaamisen-kirous. Yritän vielä. Ihkua että joku muistaa mut!

   Poista
  2. No nyt sitten aloitat sillä karkuun et pääse ja tulen(/mme) vainiamaan sua hautaa asti jos tekstejä ei ala kuulua. Meillä Paimenilla kun etuoikeus kuulua VMA:han (Very Mighty Alliance) niin meillä on myös tiedossamme kaikkien ihmisten (niin elävien kuin kuolleidenkin) sotut, osoitteet, työpaikat, verotiedot ja veriryhmät - noin niin kun ihan muutamia esimerkkejä mainitakseni....met vahdimma sua.

   Poista
  3. ..vainoamaan..voi vittu näitä mun kirjoitusvirheitäni.

   Poista
  4. aah, kiristys ja uhkailu on myös mun lempparitapa kommunikoida ihmisten kanssa!

   Poista
  5. Helvetin hieno tutustua samanhenkiseen ihmiseen (vihdoinkin)

   Poista
 2. Neljän kilometrin lauseet ovat välttämättömiä maailmassa jossa niin helposti lukija ymmärtää kirjoittajan syvimmät ajatukset väärin tai ei tajua keskeisintä ajatusta lainkaan, oli syynä sitten kokonaisvaltainen sisälukutaidottomuus tai yksittäisen sanan, vaikkapa nyymimiitti (jonka tarkoitusta en muuten tiedä lainkaan, viitsitkö valaista asiaa hiukan, kiitos!) ohittaminen syystä tai toisesta.

  edit:
  ARGH!!! "Todista että olet ihminen - robotti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyymimiitti on lyhyt ja ytimekäs termi muuan kuvafoorumin käyttäjien tapaamiselle.
   no oletko sä ihminen vai spämmibotti?

   Poista
  2. Syystä että ei silmälaseja sekä huono lukuvalo, yritin kolmesti todistaa ihmisyyttäni ennen kuin siinä onnistuin. Tarkoittanee että ehkä sitten kuitenkin olen...?

   Poista

JOTENKIN

Oma valokuva
kroonisesti jämähtänyt norsunvittu-autistihatuksi. en tuu kaikkien kanssa toimeen, vaan näyttelen tarvittaessa helposti lähestyttävää ja miellyttävää olentoa. ulkoilmatapahtumissa pitää mun mielestä saada tupakoida. blogilla ei ole keskeistä ideaa, kunhan oksennan tänne jotain silloin tällöin. työkseni hoivaan ja kylvetän organismeja, joiden spyyke ei ollut yhtä kestävää materiaalia kuin elämä. kuvat oon ite ottanu!! joskus käytän liikaa huutomerkkejä.

Lukijat