maanantai 28. helmikuuta 2011

jollet osaa uida älä mene mereen

Tahdon luovuttaa, en jaksa, en voi, en pysty. Olen tapellut ja itkenyt ja ollut lohduton. Twistannut strobovaloissa barbra streisand halunnut että se jatkuis aina, edes aamuun, mut katoan vuorokauden vaihtuessa ja kuvittelen tekeväni oikein. Kuvittelen yrittäväni auttaa itseäni etsimällä lisää työtä, äiti lupasi auttaa mua lähtemään en tiedä mistä otan itselleni tahdonvoimaa. Koko viikonlopun vei saada se rauhoittumaan ja piilotin sille tupakan mun kirjahyllyyn. Sillä on keuhkoahtaumatauti ja joskus kuten nyt tuntuu että se on sille ihan oikein. Puolen tunnin päästä mulla on aika kuraattorille, ei en oo työssäoppimassa nyt, katso nyt kun kuvittelen auttavani mua.
Isvara tahtoo että vien sen Vastavirralle ja se tulee Helsinkiin viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. lähetän sulle täältä prrr-energioita jaksaa ja näytän sulle kissapuhelimen: http://28.media.tumblr.com/tumblr_lhdyvgWRJw1qabm53o1_500.jpg

    VastaaPoista
  2. tuo on hienoin kissapuhelin jonka oon koskaan nähnyt! kiitos!

    VastaaPoista

JOTENKIN

Oma valokuva
kroonisesti jämähtänyt norsunvittu-autistihatuksi. en tuu kaikkien kanssa toimeen, vaan näyttelen tarvittaessa helposti lähestyttävää ja miellyttävää olentoa. ulkoilmatapahtumissa pitää mun mielestä saada tupakoida. blogilla ei ole keskeistä ideaa, kunhan oksennan tänne jotain silloin tällöin. työkseni hoivaan ja kylvetän organismeja, joiden spyyke ei ollut yhtä kestävää materiaalia kuin elämä. kuvat oon ite ottanu!! joskus käytän liikaa huutomerkkejä.

Lukijat